fbpx

Відчути зброю в руках: мер Франківська збирає команду на військові збори

Суспільство 10:28, 12.09, 2017

21-30 вересня на Яворівському полігоні у Львівській області відбудуться військові збори. На них мер відряджає команду з понад трьох десятків працівників виконкому та представників депутатського корпусу міської ради.

Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді у міського голови Франківська. 

Руслан Марцінків доручив своєму заступникові Олексію Кайді та керуючому справами виконкому Ігорю Шевчуку забезпечити необхідну чисельність учасників військових зборів. 

"Треба дати 35 людей. Акцент на рядових, на тих, хто не служив. Треба, щоб люди відчули, як у руках тримати зброю", – сказав мер на нараді. 

На військові збори відправляться депутати-"свободівці", конкретизував Марцінків на своїй сторінці у Фейсбук. 

"21-30 вересня відбудуться військові збори. Знаю точно, що від депутатського корпусу у них візьмуть участь депутати від ВО "Свобода" Роман Марцінків та Абрам'як Сергій.

Від міської ради ми повинні 35 осіб відправити на ці збори. Особливо важливо, щоб туди потрапили ті, хто ніколи не служив. Важливо, щоб вони відчули, що таке тримати в руках зброю та були готові, у разі потреби, захищати нашу державу", – уточнив мер.

КУРС писав, що у наказово-примусовому порядку керівники комунальних підприємств Івано-Франківська та начальники департаментів міськвиконкому визначать учасників військових зборів, які пройдуть на Яворівському полігоні у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: