fbpx

Відкачували воду та забирали повалені дерева: на Прикарпатті рятувальники ліквідовують наслідки негоди. ФОТО

Суспільство 10:20, 01.08, 2018

Вчора рятувальники ліквідовували наслідки негоди у Рогатинському, Рожнятівському, Долинському та Городенківському районах.

Проїжджу частину дороги від повалених дерев рятувальники звільняли у селі Підгороддя Рогатинського району. За допомогою спецзасобів та пожежного автомобіля вони звільнили дорогу від 4 повалених дерев, які ускладнювали рух транспорту, інформує прес-служба ДСНС в Івано-Франківській області.

Близько опівночі рятувальники виїжджали зрізати дерево у село Князівське Рожнятівського району.

Дерево впало на лінію електропередач та проїжджу частину автомобільної дороги "Рожнятів – Перегінськ". Працівники Рожнятівського РЕМу знеструмили лінію електропередач, а рятувальники за допомогою бензопили розрізали дерево і прибрали його з проїжджої частини.

Воду рятувальники відкачували у селі Старий Мізунь Долинського району. За допомогою пожежного автомобіля та мотопомпи викачали воду із 3 житлових будинків та 10 криниць.

Також у селі Ясенів-Пільний Городенківського району викачали воду з підвалу та криниці.

За повідомленням УкрГідрометцентру, 1 серпня у західних областях очікуються грози, в окремих районах сильні дощі, град та шквали 15-20 м/с.

Також на річках басейнів Дністра очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,5-1,5 м над поточними рівнями, без негативних наслідків. На річках басейну Дністра можливий початковий вихід на заплаву. В мiсцях проходження сильних злив можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку, в горах iснує загроза утворення окремих селiв, що може мати небезпечні наслідки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: