fbpx

Відкритий ефір "Обережно, Мох!": гість ефіру – президент фестивалю PORTO FRANKO Роман Григорів

Культура 12:14, 08.05, 2018

В середу, 9 травня, в рамках авторської програми, яка виходить на Urban Space Radio, "Обережно, Мох!" відбудеться публічна розмова на сцені громадського ресторану UrbanSpace 100 продюсера гурту "Перкалаба" / "Familia Perkalaba" Moxа із Романом Григорівим.

Роман Григорів – композитор і мультиінструменталіст у NOVA OPERA. За три роки існування команда створила 6 мультижанрових опер: оперу-реквієм "ЙОВ" (режисура: Влад Троїцький), оперу-цирк "ВАВИЛОН", оперу-балет "КОВЧЕГ" (режисура: Влад Троїцький), сон-оперу "НепрОсті" (за твором Тараса Прохаська), оперу-жах "ГАМЛЕТ" (режисура: Ростислав Держипільський, авторський переклад Юрія Андруховича), треп-оперу "ВОЦЦЕК" (за романом Юрка Іздрика). Команда побувала з гастролями в Україні, Європі та США, де брала участь у міжнародному фестивалі сучасної опери Prototype.

Окрім цього, Роман Григорів є співзасновником та президентом фестивалю PORTO FRANKO, який, як пишуть українські ресурси, став одним із наймасштабніших фестивалів Західної України.

Варто зазначити, що це перший відкритий радійний ефір Urban Space Radio. Початок розмови о 19.00. Слухати ефір можна також онлайн – на офіційному сайті радіо: urbanspaceradio.com, або ж на фб-сторінці, де вестиметься відеотрансляція події.

Подкаст ефіру, як і традиційно записи усіх передач Urban Space Radio, можна буде знайти згодом на Mixcloud.

"Обережно, Мох!"  авторська програма Олега Гнатіва (Моха), продюсера гурту "Перкалаба" / "FamiliaPerkalaba" на UrbanSpaceRadio. Щосереди у ефірі радіо – центральна розмова тижня. Гості Моха – непересічні люди, які розвивають міську культуру, працюють у сферах актуального мистецтва та прогресивної освіти і, головне, готові бути відкритим світові, що, на думку автора, і є ознакою їхньої сили.

Посилання на подію: https://www.facebook.com/events/205343876861557/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: