fbpx

Відомі діячі культури і мистецтва Івано-Франківщини отримають матеріальну допомогу

Культура 09:57, 20.05, 2014

В Івано-Франківську під головуванням заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Сергія Адамовича відбулося засідання комісії з призначення щорічної стипендії голови облдержадміністрації та голови обласної ради в галузі культури і мистецтва.

Стипендія призначається відомим діячам області, які перебувають на пенсії, з метою стимулювання їх творчої праці та надання адресної фінансової підтримки. На розгляд комісії було подано творчі характеристики 17-ти кандидатур.

Своїх претендентів на отримання стипендії представили обласні організації Національної спілки письменників України та Національної спілки художників України, обласний осередок Національної спілки майстрів народного мистецтва України, обласна рада Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, управління культури виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, управління культури виконавчого комітету Коломийської міської ради, Коломийський академічний обласний український драматичний театр ім. Івана Озаркевича.

За результатами відкритого голосування кожен з 16-ти діячів протягом восьми місяців буде отримувати в середньому 600 грн. фінансової підтримки, а це вдвічі більше, ніж минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: