fbpx

Відомого франківця поліція Котора затримала на карнавалі з сокирою. ФОТО

Стиль життя 21:47, 08.08, 2016

Франківського продюсера, відомого блогера Moh Perkalaba затримали в місті Котор у Чорногорії – він тиждень ходив вулицями міста з сокирою.

В такий спосіб, пояснив КУРСу блогер, він робить концептуальну фотосесію з гуцульським акцентом.

Як повідомило місцеве видання Vijesti, поліція Котора під час XV традиційного літнього карнавалу затримала українця "ОГ., 57 р." зі зброєю – сокирою.

"Поліцейські затримали О. Г. близько 21.00 на набережній Котора. Він зазначив, що це теслярська сокира і він носить її в спеціальному мішку. Поліцейські конфіскували сокиру", – цитує ЗМІ заяву поліції.

Вилучену зброю передали в експертно-криміналістичний центр для експертизи, після чого прокурор дав події юридичну кваліфікацію. В українця О. Г. взяли заяву-пояснення, свободу пересування не обмежили, повідомляє медіа.

"Відмазував мєнтам, шо я гуцул і без сокири по світу не ходжу. Виділи би ви той протокол: розмова була англійською, писалося сербською, підписувалось українською. Ржали усі  і я, і опєра, які мене допитували. Шкода, що сфотографувати не дали. А брали мене на щорічному Которскому карнавалі серед тисяч натовпу туристів, люди були в… коли бугаї поліцейські пхали мене в луноход. До речі, в участку того вечора був тіко я і якийс мирний которец з розбитим носом. То вам не маськва, де для слави тра чоловік сорок перестріляти. Тут тіко вийняв сокирку  і вже в газетах",  описав подію у ФБ блогер.

На фото, зазначив він, "мій сьогоднішній адвокат на ймення ДРАГолюб  благий і файний чоловік".

1

Нагадаємо, КУРС писав про епатажну минулорічну фотосесію Моха під умовною назвою "Як я провів літо".

Цього літа Moh Perkalaba вирішив влаштувати крутіший фотосейшн.

"Концепт такий  гуцули з сокирою нерозлучні. І я повіз цю ідею аж сюди, в Монтенегро. Далі фотосесія також матиме продовження  то буде і в Албанії, і в Боснії, і в Угорщині і так далі. А почав я її (фотосесію – ред.) в Києві",  розповів КУРСу Мох.

У поліції Котора Моху повернули сокиру. Фактично визнали право гуцула жити з барткою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: