fbpx

Відомий франківський блогер Пустовіт побив дівчину, яка висміювала його в соцмережах. ВІДЕО

Суспільство 22:08, 20.10, 2018

Франківський інстаграмер Ігор Пустовіт в центрі міста разом із товаришем напав на дівчину, яка тролила і пародіювала його та його дружини блоги в соцмережах.

КУРС писав про конфлікт в Інстаграмі між франківськими блогерами, який триває вже майже рік і вийшов за межі мережі. Блогер Ігор Пустовіт (Pustovit) публічно звинуватив першокурсницю ПНУ в тому, що та нібито ображає його, його родину і навіть малолітнього сина в соцмережі Instagram. Разом із дружиною вони написали скарги в поліцію та ректорат університету – їх образили насмішкуваті коментарі першокурсниці. При цьому блогери взялися цькувати своїми скаргами ще й матір дівчини, яка працює в іншому університеті. 

Як виявилося, конфлікт не затих. Дівчина продовжила тролити інстаграмера в мережі. Той натомість вистежив її на роботі і помстився. 

Напад стався ще в серпні цього року. Відео інциденту, де чоловіки шарпають, тягають за волосся і принижують дівчину, виклали в мережу лише сьогодні. Потерпілі витребували його в "Ощадбанку" через адвокатський запит.

"Ми звикли спостерігати за життям блогерів крізь відео і фотооб'єктиви. Але є речі, які навіть вони воліють сховати від камер. Ця ситуація мала місце у Франківську два місяці тому, серед білого дня в самісінькому центрі. У головній ролі – Ігор Пустовіт, відомий інстаблогер, інстатато та ютубер, якого ми звикли бачити в соцмережах в образі люблячого чоловіка і батька двох дітей", – йдеться у коментарі до відео в групі "Наше Прикарпаття" на Фейсбук.

За свою поведінку інстаблогер досі не відповів.

"Якщо його не можна покарати законним шляхом, то він повинен бути покараний народним осудом!" – вважають адміни. 

В коментарях франківці поділяють таку точку зору. 

Як розповіла КУРСу мама дівчини, заяви в поліцію писали двічі. Бо Пустовіт двічі в серпні приходив бити дівчину в "Урбан Спейс 100", де та працює офіціанткою.

"З ними провели бесіду, як мені пояснили. Але відео в поліції не розглядали, хоч ми і повідомляли їм, що це все відбувалося під камерами "Ощадбанку",  додала мама. 
 
Ігор Пустовіт публічно відрегував на появу відео та публікації ЗМІ у мережі. Він називає цю ситуацію "булінгом" своєї сім'ї і в такий спосіб виправдовує свій вчинок. Мовляв, захищав дружину і дитину від нападок студентки, яка створила телеграм-канал для тролінгу родини інстаблогерів. 
 
"На закиди, що це "немужський" вчинок можу тільки сказати, що такий варіант, у цій ситуації, є безпрограшним: мужики не пишуть заяви у поліцію.. мужики не смикають за волосся дівчат.. мужики також і не будуть терпіти мати у сторону своєї дитини та дружини. 
 
На закиди, що завдяки нашим соц.мережам ми є публічні і нам потрібно це терпіти – скажу ні, не потрібно. Хто це придумав? Так, соц.мережі є успішними, але чому я маю терпіти образи від «сусідки», яка не хоче ніяк вирішувати ситуацію і тільки продовжує її нагнітати?"  висловлює свою точку зору блогер. 
 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: