fbpx

Відпочинок після свят: як провести вихідні в Івано-Франківську

Стиль життя 08:01, 20.01, 2018

Ось і підійшов до завершення цикл новорічно-різдвяних свят. Для того, щоб повернутися до звичного ритму життя, достатньо спершу переключитися на звичайний відпочинок та провести цікаві вихідні. КУРС підготував для вас кілька можливих варіантів дозвілля на вікенд.

Поїхати на бал

Сьогодні о 16.00 год. в готельно-ресторанному комплексі "Лейбова гора" відбудеться традиційний "Зимовий благодійний бал". У програмі: виступ провідних артистів Прикарпаття; струнний ансамбль "Quattro Corde", танцювальний колектив "Надійка", майстер-клас з танцю від школи танцю "MIAmor", показ колекцій одягу Тетяни Кузьменко, Марії Чуднової, різноманітні конкурси. Зібрані під час Благодійного балу кошти будуть передані на лікування хворих дітей.

1

 

Концерт – гармонізація

Чудова терапія після свят – купання в цілющих звуках тибетських співочих чаш та гонгів. У йога-центрі "Yoga IF School" (Зв'язкова, 6) сьогодні о 17 годині відбудеться концерт-гармонізація, який проведе Володимир Сарахман.

Практика спрямована перш за все на гармонізацію та оздоровлення внутрішнього психоемоційного та фізичного стану! Вібрації гонга та тибетських співочих чаш допомагають збалансувати нервову та ендокринну системи, синхронізують обидві півкулі мозку, активізують функції щитовидної залози, прискорюють процеси відновлення після перенесеної хвороби чи травми, покращують та відновлюють режим сну, знімають головні болі, втому та емоційний дисбаланс. Завдяки м’якій вібраційній хвилі знімається напруга з внутрішніх органів, м’язів, суглобів, покращується приток і відток крові та лімфи в клітинах. Концерт рекомендовано вагітним, людям похилого віку, а також усім, хто потребує емоційної підтримки. Попередній запис за тел: (097)9336188.

2

Ціна: 200 грн

 

Театр

Сьогодні на камерній сцені Франківського драмтеатру глядачі зможуть побачити діалог почуттів "Кохання з присмаком дощу" за мотивами оповідання Г. Маркеса "Очі блакитного собаки".
"Він і Вона давно шукають одне одного, але бачаться лише уві сні, зустрітися в реальному житті їм не вдається. То що ж вони оберуть – реальне життя, в якому безнадійно приречені безкінечно шукати одне одного чи щасливе життя разом у солодкому сні про кохання? А може, сила їхнього кохання виявиться потужнішою за нещадну іронію долі? Важко щось передбачити, адже це Габріель Гарсія Маркес і його "магічний реалізм", – йдеться в анотації до постановки Олексія Лейбюка.

3
Початок о 18 годині.
Квитки – 80 грн.

У неділю, 21 січня, глядача чекає комедія на дві дії за М. Старицьким "За двома зайцями".
"Голохвостий розпочинає полювання одразу на двох зайців. Його серце розривається між кралечкою Галечкою та грубим гаманцем Сірків. З одного боку Подолу – Проня, що страх як закохана і вже готується до весілля з "розумним та багатим франтом", а з іншого – тітка Секлита, котра нізащо вже не випустить зі своїх рук та хати "завидного нареченого" своєї доні. Ох і непереливки йому…" 
Хороший гумор у постановці Ореста Пастуха можна буде побачити о 18 годині на головній сцені Франківського драмтеатру. 

4
Квитки – від 30 до 100 гривень.

Вихідні виявилися багатими на театральні вистави. Так, у театрі ляльок ім. Марійки Підгірянки у неділю о 19 годині можна буде побачити постановку Нового театру "Інша".
Це історія дівчини з зайвою вагою Елен, яка до нестями закохується в молодого багатія Тома. Їм вдається знайти головне в житті – гармонію і любов. Але на заваді стають стереотипи і думка оточуючих – так звані "ідеали краси". Насамперед вистава порушує гостру соціальну тему стереотипів та справжньої любові, роль якої останнім часом піддається зневірі. Постановка поєднує в собі хореографічні та вокальні номери.

5

Щедрий Вечір з добрим JAZZом 

Сьогодні о 19 годині на головній сцені Франківського драмтеатру ShockolaD та Bria Blessing подарують "Щедрий Вечір з добрим JAZZом".
Українські та американські колядки лунатимуть в джазових аранжуваннях. Глядачам гарантована  неперевершена святкова музична атмосфера різдвяного джазового настрою.

6

Квитки – від 120 до 380 грн

 

Дивитися

Сьогодні о 19 годині відбудеться допрем’єрний показ стрічки Олесі Моргунець "Казка про гроші".
Єдиний показ за участі знімальної групи пройде у кінотеатрі "Космос". Презентують українську казку актори Тамара Антропова та Юрій Дяк.
Фільм-казка за мотивами повісті Володимира Короленка "Йом-Кіпур, або Судний день" – це повчальна історія про людську слабкість, про один зі створених і живучих пороків – скупість. Це фільм-притча про християнське милосердя, про добро, про кохання.

 

"Помандрувати" в Африку

У неділю, 21 січня, о 18:30 у громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться зустріч з Анною Авузяк "Конго. Африка. Гуляти". Це порція оптимізму, приправлена неймовірними історіями про іншу маловідому Африку.

Як взагалі виглядає людина, яка при здоровому глузді добровільно поїхала жити в Д.Р. Конго – одну із найбільш тривожних країн світу? Провінція Північний Ківу, де зараз живе Аня, – місце найбільшої гуманітарної катастрофи. Місто Гома, де знаходиться її будинок, – світова “столиця” згвалтувань. Місцеві жителі досі вважають чорну магію сильнішою за вогнепальну зброю, хоч зброї там більш ніж достатньо – особливо в руках дітей-солдатів. Батьки відпустили її лише тому, що не заглянули в Гугл та Вікіпедію. Але Аня навчилась там жити і навіть ходити пішки без охорони, правда, лише вдень. Вона шиє сукні в місцевому ательє та вирощує базилік і руколу – про існування цих трав в Конго мало хто підозрює. А з недавніх пір планує групові пригодницькі маршрути для тих, хто хоче побачити фантастичну природу цієї країни та головні її цікавинки – гірських горил, найбільших у світі приматів та вулкан із найбільшим лавовим озером у світі. 

7
Вхід безкоштовний

 

Послухати живу музику

А якщо у неділю захочеться послухати музику, Stantsiya запрошує на акустичний концерт Red Eyed Hyena. 
Приходьте, щоб послухати, як стоунер-гурт з домішками блюзу і думу звучатиме у форматі unplugged.

8
Початок о 19 год.
Ціна: 40 грн

КУРС бажає гарних вихідних!

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: