fbpx

Відзначення Нового року на Прикарпатті пройшло без правопорушень, – Шкутов

Суспільство 16:34, 02.01, 2018

Новорічні святкування на Івано-Франківщині в цілому пройшли спокійно. Надзвичайних подій та порушень громадського порядку в місцях масового скупчення населення не зареєстровано.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковник поліції Віктор Шкутов.

Понад 800 правоохоронців несли службу у посиленому варіанті. Особливу увагу приділяли охороні публічної безпеки поблизу новорічних ялинок. Загалом на території області з 31 грудня по 1 січня включно відбулося 49 масових заходів. На охорону публічної безпеки в новорічну ніч в області залучено 530 працівників поліції, 152 військовослужбовці Національної гвардії України і понад 100 представників різних громадських організацій та формувань.

Також 1 січня в області відбулося 4 масових заходи з нагоди відзначення 109-ї річниці від дня народження Степана Бандери. Участь у заходах взяло понад 800 громадян. На забезпечення правопорядку було задіяно 46 працівників поліції та 15 представників КП "Муніципальна варта". 
Грубих порушень під час проведення вказаних вище заходів допущено не було. 

В перший день нового року задокументовано 9 адміністративних правопорушень, вчинених на територіях Галицького, Калуського та Коломийського районів (зокрема, хуліганські дії, розпивання алкогольних напоїв та паління у заборонених місцях, порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів та ін.).

Крім цього, групами реагування патрульної поліції відділів поліції Івано-Франківської та Чернівецької області, які залучалися до несення служби на території Яремчанщини, за ці дні складено 38 адміністративних протоколів за ст. 130 КУпАП (керування водіями ТЗ у стані алкогольного сп’яніння). 
Відповідно до доручення Національної поліції України на період з 31 грудня 2017 по 10 січня 2018 року надано додаткові сили із числа працівників Управління патрульної поліції у Чернівецькій області у кількості 12 чоловік та Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області у кількості 4 чоловік, які стежитимуть за дотриманням правопорядку та Правил дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: