fbpx

Віктор Анушкевичус: "Хай Качанко дякує, що не полетів з роботи"

Суспільство 08:37, 03.07, 2015

Віктор Анушкевичус пригрозив працівнику ЄРЦ за "листи щастя" з рекламою "Свободи".

Міський голова Віктор Анушкевичус обурений тим, що заступник директора КП "ЄРЦ" Олександр Качанко використовує тему нового скверу на вулиці Короля Данила в Івано-Франківську для піару партії. Мовляв, Качанко до ліквідації незаконного котловану і закладання на його місці скверу нічого не має, а отже, медалі собі вішати йому нема за що, передає Галицький кореспондент.

Нагадаємо, недавно мешканцям – навіть тим, хто вже покійний,  вулиці Короля Данила прийшов лист від Олександра Качанка, який пообіцяв на місці котловану новий сквер, збудований "виключно коштом КП ЄРЦ".

"Качанко, хай дякує Богу за те, що Анушкевичус має добре серце, бо інакше вже би полетів з роботи, незважаючи на те, чи він в "Свободі", чи не в "Свободі",  сказав Анушкевичус. – Він проявив ініціативу, мотиви цієї ініціативи я знаю".

Міський голова запевнив, що коли почув про листи до мешканців від Олександра Качанка, то намагався з’ясувати, звідки така самодіяльність, проте ніхто з його підлеглих не міг відповісти.

"Бо це я дав доручення департаменту містобудування та архітектури, а не Качанку, розробити проектно-кошторисну документацію щодо влаштування скверу,  пояснює мер.  А проект, який вони намалювали, більше нагадує меморіал… Я спитав Гайдара (директор департаменту містобудування та архітектури – Авт.), хто це одобрив, він каже, що нічого не бачив".

Віктор Анушкевичус переконаний, що все це  передвиборча самодіяльність. 

Як повідомляв КУРС, учора Віктор Анушкевичус запропонував на місці засипаного котловану незаконної забудови встановити пам'ятник Королю Данилу і облаштувати сквер. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: