fbpx

Віктор Анушкевичус про фірму "Екватор-ІФ": "Це афера року"

Суспільство 16:49, 03.11, 2014

Ошукані фірмою "Екватор-ІФ" іванофранківці прийшли по допомогу до міського голови Віктора Анушкевичуса. Той відправив їх до суду.

Жителі Івано-Франківська прийшли до мера з вимогою узаконити встановлене їм автономне опалення. Усі вони – клієнти фірми "Екватор-ІФ", яка встановила в квартирах індивідуальне опалення, а своїм клієнтам видала підроблені документи. У людей відключене централізоване опалення, але підприємства "Теплокомуненерго" і "СТЕК" продовжують їм нараховувати плату за теплопостачання.

Близько 80 жертв шахраїв зустрілися з Віктором Анушкевичусом та попросили допомоги.

За словами керівника ініціативної групи Володимира Кравціва, фірма "Екватор-ІФ" встановлює опалення ще з 2007-го року. Документи на автономне опалення, які у людей на руках, виявилися фальшивими. 

Натомість міський голова лише розводить руками. Анушкевичус каже, що не може підписати дозвіл про надання автономного опалення. Ще з 2012-го року чинне рішення Івано-Франківського міського суду, яке заборонило міській виконавчій владі відключати абонентів від централізованого опалення. 

"Це афера року. Ви попали… Проте я не можу приняти рішення, якого би ви хотіли від мене", – прокоментував Вітор Анушкевичус. Тож міський голова під незадоволені вигуки порадив франківцям звертатися до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: