fbpx

Віктор Шевченко: "Жителі Боднарова, як і всіх інших прикарпатських сіл, повинні мати сучасну інфраструктуру"

Суспільство 18:38, 23.04, 2019

У селі Боднарів на Калущині взялись за відновлення дороги. Працівники фірми "ПБС" фрезерують найгірші ділянки та одразу ж асфальтують.

Робота триває на підйомі, а також безпосередньо на мості. Частина ділянки уже відремонтована. Також з обох боків дороги відновлені кювети, що забезпечить належне водовідведення.

"Центральна дорога через Боднарів, від мосту до залізничного переїзду, за сприяння Віктора Шевченка, була капітально відремонтована ще минулого року. Єдиною проблемною ділянкою залишався міст та під’їзд до нього. Там були величезні вибоїни. І добре, що напередодні свят таки вдалось розпочати ремонт цієї ділянки",  каже сільський голова Боднарова Микола Дрогомирецький.

Віктор Шевченко наголосив, що ремонт дороги у Боднарові – дуже потрібний. Оскільки через неї щодня проїжджають тисячі автівок. Народний депутат пообіцяв сприяти у будівництві нового моста. Також цьогоріч у Боднарові планують звести спортзал. Саму школу за останні роки вдалось збудувати, накрити, утеплити, встановити електропроводку та металопластикові вікна. За сприяння Віктора Шевченка на ці роботи із державного бюджету було виділено майже 9 млн гривень.

"Жителі Боднарова, як і всіх інших прикарпатських сіл, повинні мати сучасну інфраструктуру. На жаль, за останні десятиріччя держава мало дбала про їх розвиток. Тому маємо відновити дороги, збудувати і відремонтувати школи, садочки, ФАПи, створити робочі місця. Адже міцне та багате село – це основа України",  сказав Віктор Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: