fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Віктор Шевченко: "Чи магістраль, чи місцева, – дорога має бути відремонтована. Надто якщо вона веде до Музею Бандери"

Віктор Шевченко: "Чи магістраль, чи місцева, – дорога має бути відремонтована. Надто якщо вона веде до Музею Бандери"

Політика 20:44, 25.12, 2017

Буковелівска фірма "ПБС" взялась за облаштування дорожнього покриття на Калущині. Техніка активно працює на відтинку від села Новиця до Старого Угринова, де розташований історико-меморіальний комплекс Степана Бандери.

"Попри те, що грошей із державного бюджету нашій фірмі-переможцю досі не виділено, ми прийняли рішення розпочати ремонт за власний кошт. "ПБС" не може відкладати роботи на невизначений термін, жителі району і так довго чекали на ремонт цієї дороги", – зазначило керівництво "ПБС".

Наразі на дорозі здійснюють підготовчі роботи — розпушують старе дорожнє покриття і формують основу.

"Дорожники розпушують старе покриття і регенерують основу методом холодного ресайклінгу. Наступного тижня температура повітря буде плюсовою і, коли не буде дощу або снігопаду, укладуть нижній вирівнювальний шар асфальтобетону. А вже наступного літа верхній шар модифікованого асфальтобетону", – сказав начальник Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Василь Буджак.

Народний депутат України від 85-го округу Віктор Шевченко зауважив, що на цей шлях з нетерпінням чекали не тільки місцеві мешканці, які вже роками не мали доброго асфальту. Також цією дорогою щодня їздили туристи, аби потрапити до музею Степана Бандери.

"Я завжди кажу, що українські дороги мають бути відремонтовані. І байдуже, чи це велика магістраль, чи місцевий шлях. Тим паче, якщо дорога веде до меморіального комплексу однієї із найвеличніших постатей українського визвольного руху – Степана Бандери. Аби не затягувати із ремонтом, розпочали ще цього року. І думаю, найближчим часом фахівці "ПБС" постелять тут асфальт найвищої якості із 10-літньою гарантією", – сказав Віктор Шевченко.

Місцеві мешканці новій техніці на їхній понівеченій дорозі не натішаться.

"Я дуже радий бачити вашу фірму на дорогах Калущини", – написав у соціальній мережі Олег Лучка.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: