fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Віктор Шевченко: "Інформація про моє відвідання Москви в статусі народного депутата є неправдивою – це спроба дискредитації депутатів УКРОПу"

Віктор Шевченко: "Інформація про моє відвідання Москви в статусі народного депутата є неправдивою – це спроба дискредитації депутатів УКРОПу"

Політика 20:22, 28.02, 2017

Народний депутат України Віктор Шевченко спростовує неправдиву інформацію про свої перельоти в статусі народного депутата в Росію та Мінськ.

Про це інформує прес-служба нардепа. 

"В зв'язку з росповсюдженням в ЗМІ списку народних депутатів, які відвідували Мінськ з припущенням їх подальшого відвідання Москви, заявляю, що в статусі народного депутата я не відвідував ані Мінська, ані Росії. Включення мене в цей список вважаю провокацією та спробою дискредитувати депутатів політичного об'єднання УКРОП. Востаннє відвідував Мінськ задовго, за півтора року до початку депутатської діяльності. В Москві ж не був уже більш як 10 років", – наголосив Віктор Шевченко.

Нагадаємо, що Віктор Шевченко 17 липня 2016 року переміг на дочасних проміжних виборах до Верховної Ради України по калуському виборчому округу №85, перемігши представника БПП Сергія Насалика (брат якого Ігор Насалик, ставши Міністром енергетики та вугільної промисловості України, склав депутатський мандат). Присягу народного депутата Віктор Шевченко склав 6 вересня 2016 року.

Нагадаємо також, що днями голова парламентського комітету з питань свободи слова Вікторія Сюмар показала список депутатів Верховної Ради, які нібито літають до Росії.

За словами Сюмар, список вона отримала від Прикордонної служби у відповідь на свій запит.

"Прямого авіасполучення з Москвою в Україні немає. На Москву з Києва літають через Мінськ. Тут списки тих, хто за два минулі роки  роки війни з Росією  літали на Мінськ, і в більшості випадків – далі на Москву",  каже голова комітету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: