fbpx

Віктор Шевченко: "Наше завдання – забезпечити людям похилого віку гідну старість"

Політика 09:33, 23.09, 2016

Народний депутат від "Українського об’єднання патріотів – УКРОП" Віктор Шевченко ознайомився з проблемами геріатричного пансіонату, що неподалік Рогатина на Івано-Франківщині. У будинку для літніх людей, переобладнаному з лікарні, мешкає близько 30 осіб. Уже понад 20 років він функціонує без ремонту. Наразі тут ‒ критична ситуація: пічне опалення опломбували, а на встановлення газового коштів немає.

Укропівець каже, що шукатиме можливості, щоб допомогти, адже завдання кожного громадянина України – забезпечити людям похилого віку гідну старість.

"Потрібно терміново встановлювати інший вид обігріву, адже мешканцям геріатричного пансіонату немає куди піти. Переважно тут перебувають самотні люди, а деякі з них не можуть пересуватися без сторонньої допомоги. Безумовно, я та моя команда долучимося до вирішення цього питання. Ми не маємо права залишити цих людей напризволяще мерзнути в холодних приміщеннях", – наголосив Віктор Шевченко.

Зараз у будинку для літніх людей закінчують ремонтувати дах та другий поверх. Бюджетних коштів вистачило лише на перекриття даху, який був в аварійному стані. Працівники сподівалися, що цієї зими їм дозволять використовувати пічне опалення, але комісія з Києва опломбувала систему.

"Я працюю тут 20 років. Якщо не ввімкнуть опалення, то люди позамерзають, адже дехто з них в дуже тяжкому стані, навіть самостійно з ліжка встати не може. Якщо не буде опалення, то буде біда", – нарікає Катерина Нищук, працівниця пансіонату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: