fbpx

Віктор Шевченко: наступного року намагатимусь відремонтувати об'їзну дорогу в Рогатині

Політика 21:43, 01.11, 2017

Народний депутат України Віктор Шевченко відреагував на звернення мешканців вулиці Василя Стуса у Рогатині. Уже за кілька днів проблемну ділянку дороги відремонтували.

Під час робочого візиту на Рогатинщину до народного депутата України Віктора Шевченка звернулись мешканці вулиці Василя Стуса, пише Фіртка із посиланням на прес-службу УКРОПу.

Після ремонту шляху Львів – Івано-Франківськ саме ця вулиця стала об’їзною. Місцеві кажуть: повз їхні стіни щодня проїжджають сотні фур та вантажівок. Великогабаритний транспорт руйнує підмурівок і стіни їхнього будинку. Та найгірше те, що тут зовсім немає дороги, яма на ямі. Тож фури, потрапляючи у них, роблять значну шкоду будівлі.

Майже десяток сімей із будинку № 17 побоюються, аби одного дня їхній дім від отриманих тріщин не розсипався.

"Наш будинок за останні місяці просів на очах. Як проїжджає фура – аж посуд трясеться", – бідкаються мешканці будинку № 17.

Двічі, кажуть люди, ходили на прийом до місцевої влади. Але намарне. Тому вирішили звернутись за допомогою до Віктора Шевченка. Кажуть, мають добрий приклад, коли саме за сприяння нардепа повністю відремонтували сусідню вулицю Юрія Рогатинця.

Пройшло кілька днів – і проблемну ділянку на Стуса повністю полатали. 

"Я радий, що в такий короткий термін ми з командою УКРОПу змогли допомогти людям. Тепер на дорозі немає таких глибоких вибоїн, тому фури не руйнуватимуть будинок людям. Наступного року я намагатимусь відремонтувати всю об’їзну дорогу в Рогатині. Переконаний, що дороги в Україні та на Прикарпатті як державного, так і місцевого значення можна робити значно швидшими темпами. Було б бажання чиновників", –наголосив Віктор Шевченко.

На правах реклами 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: