fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Віктор Шевченко: "Не важливо, звідки наші діти: з маленького села чи великого міста. Усі мають право на гідне навчання та комфортний відпочинок"

Віктор Шевченко: "Не важливо, звідки наші діти: з маленького села чи великого міста. Усі мають право на гідне навчання та комфортний відпочинок"

Політика 15:24, 06.11, 2017

В туристичному комплексі Буковель триває осіння зміна дитячого табору "Артек". У мальовничі Карпати з’їхались школярі з різних куточків України. В рамках програми оздоровлення дітей за 6 років у туристичному комплексі відпочили тисячі школярів. Для дітей із Рогатина, Калуша та Галича відпочинок у "Артек-Буковель" став можливим лише другий рік поспіль завдяки народному депутатові України Вікторові Шевченку.

"Сьогодні держава не в змозі попіклуватись про дітей, тому завдання відповідальних людей – подбати про підростаюче покоління, а це означає – подбати про майбутнє цілої країни. Я знаю, що відпочинок в дитячому таборі розширить кругозір дітей, додасть нових знань та допоможе знайти нових друзів! Впевнений, що такі програми допоможуть нам виховати покоління справжніх патріотів, адже одночасно з розвагами дітям розповідають про серйозні речі", – зазначив народний депутат України Віктор Шевченко.

Цьогорічний табір присвячений розвитку мистецьких здібностей. Тому зміна отримала назву "Карпатський арт-пазл". Із школярами працюють досвідчені  вожаті. Тож сумувати не доводиться. Адже кожен день артеківців розписаний по хвилинах.

"Кожен день у таборі наповнений різними подіями. У нас є день спорту, ерудиту, української культури. Тобто з ранку до вечора у нас заходи, присвячені тій чи іншій тематиці. І хоча у нас діти різного віку, ми намагаємось знайти такі заняття, які будуть цікаві абсолютно усім. Аби кожній дитині було весело", – каже керівник дитячого табору "Артек-Буковель" Аліна Салій.

Школярі кажуть: "Артек-Буковель" – це чудова можливість знайти нових друзів та краще пізнати самих себе, розкрити свої таланти та здібності.

"Це якраз останній тиждень перед тим, як я почну посилено готуватися до ЗНО. Тому відпочиваю тут на повну, набираюся сил", – каже Остап Процишин, учень 11 класу Калуської школи № 2.

"Мені дуже подобається. Світанки тут неймовірні: особливо схід сонця над засніженими горами. А ще у таборі я знайшла багато друзів", – ділиться Марта Кутна, учениця Рогатинської ЗОШ № 1.

Віктор Шевченко переконаний: не важливо, звідки наші діти – з маленького села чи великого міста. Усі мають право на гідне навчання та комфортний відпочинок.

"Артек-Буковель – це не просто дитячий табір, це маленька країна здійснення мрій, реалізації ідей та територія натхнення і розкриття дітей як особистостей", – зазначив нардеп.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: