fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Віктор Шевченко: "Ніколи не залишу Україну, але хочу, щоб я та мої діти жили у комфортній процвітаючій країні"

Віктор Шевченко: "Ніколи не залишу Україну, але хочу, щоб я та мої діти жили у комфортній процвітаючій країні"

Політика 20:01, 13.03, 2018

Народний депутат Віктор Шевченко розповів про роботу у Верховній Раді, розвиток країни та туристичного бізнесу в нашій країні.

"Україну потрібно будувати цеглинка за цеглинкою. На жаль, роки незалежності не принесли нам ні добробуту, ні економічного зростання. Це, як на мене, результат дій політиків, які вже 25 років у владі, які звикли до існуючого стану справ, які збудували несправедливу корумповану систему в Україні. Сподіватися, що вони спроможні змінити наше життя на краще, – це себе обманювати. Зараз багато українців втратили віру, багато шукають кращої долі за кордоном. Я ніколи не залишу Україну, але хочу, щоб я та мої рідні жили у комфортній та процвітаючій країні. Саме тому вирішив приєднатись до "Українського об’єднання патріотів – УКРОП" як до нової постмайданної політичної сили. Нам під силу змінити існуючу недієву систему управління державою та привести країну до реального економічного зростання і підвищити рівень життя громадян".

Про це в інтерв’ю журналу "БізнесWomen" розповів народний депутат України Віктор Шевченко. Також парламентар поділився враженнями від роботи у Верховній Раді, розповів про розвиток країни та туристичного бізнесу в нашій країні.

"Для нормального розвитку туризму та й взагалі економіки в цілому важливо мати гарні дороги, бо це артерії країни! Будуть дороги, отримаємо комфорт для туристів як внутрішніх, так і для іноземних гостей. Зрештою, по поганих дорогах до нас жодний інвестор не приїде. Україна надзвичайно цікава країна для туристів. У нас є самобутність, багата історія, неймовірна природа, у нас є чим зацікавити туристів як українських, так і закордонних. Не вистачає сервісу та вміння подати те, що маємо, але це прийде разом із загальним економічним зростанням та набуттям закордонного досвіду у сфері туризму. Я постійно вчусь, адже немає межі досконалості і завжди треба прагнути до кращого. Сподіваюсь, що моя депутатська робота, яка спрямована передусім на покращення рівня життя громадян України, опосередковано вплине і на розвиток сфери туристичної галузі України", – сказав Віктор Шевченко.

Також нардеп розповів про роботу на своєму 85-му виборчому окрузі. До нього входять Калуський, Рогатинський та частина Галицького районів.

"Одна з найболючіших проблем округу – це екологія. Через багаторічну бездіяльність політиків мешканці Калуського району живуть, як на пороховій бочці і не знають, коли чекати вибуху. Намагаюсь зробити все можливе, щоб вирішити цю проблему. А загалом проблеми, як і по всій Україні: недофінансування сільських закладів медицини та освіти, погані дороги, особливо в сільській місцевості… Якраз однією з особливостей мого округу є те, що більшість територій – це сільська місцевість. Проблем дуже багато, але я робитиму все від мене залежне, аби якнайшвидше відродити занедбану інфраструктуру. Вже після виборів я побував у десятках, якщо не сотнях сіл округу. Там, де, як кажуть люди, вони ніколи не бачили жодного політика чи чиновника. Практично кожному селу була надана якась допомога. За короткий час моєї роботи у Верховній Раді вдалось відновити будівництво багатьох шкіл, зокрема, школи у селах Боднарів та Крилос, зробити ремонти сільських амбулаторій, садочків, шкільних їдалень. Виявляється, аби запрацювали садочки і школи, не треба космічних сум. Просто ми виділяємо кошти – і кожна копійка йде за призначенням", – сказав Віктор Шевченко.

Для розвитку країни, зазначив нардеп, потрібно якнайшвидше завершити війну на сході України.

"Влада свідомо ухиляється від своїх конституційних обов'язків – захищати Україну! Ми вже наслухались обіцянок. Має бути жорстка політична воля керівництва держави, а не пустопорожні обіцянки. Ми не маємо жодних сумнівів у тому, що Росія – агресор, а з агресором не може бути ніяких стосунків. Війна на сході України триватиме доти, доки на ній зароблятимуть гроші. Росія нам винна сотні мільйонів гривень, і ніхто не збирається покривати ці борги. Наші теплопостачальники б’ють у набат. Під час блокади ми акцентували увагу на тому, що торгувати з ворогом недопустимо. Через це ми втрачаємо кращих синів і дочок на фронті, страждає мирне населення. Слід припинити це, закривши всі лазівки на кордоні, і думати, як повернути окуповані території. На жаль, у держави такого плану немає, Мінський процес зайшов у глухий кут. "УКРОП" має альтернативний план. У нашому партійному середовищі є люди, інтелектуально спроможні допомогти в пошуку альтернативних рішень, які знаються на форматі дипломатичних переговорів та задіянні інструментарію заради перемоги у цій війні", – зазначив парламентар.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: