fbpx

Віктор Шевченко подякував українцям в Канаді за активну підтримку рідної країни

Суспільство 13:59, 11.06, 2018

Делегація українського парламенту із робочим візитом перебуває у Канаді. В Торонто депутати мали діалог із представниками української діаспори. Зокрема, з керівництвом Конгресу українців Канади Павлом Гродом та лідерами інших неурядових організацій і спілок.

"Українці відчувають постійну підтримку з боку канадської діаспори. Наші співвітчизники, навіть проживаючи за океаном, розбудовують свою рідну землю. Великою мірою завдяки діаспорі Канада знає правду про анексію Криму, війну на Сході, політв’язнів Кремля", – зазначив народний депутат України, член групи з міжпарламентських зв’язків з Канадою Віктор Шевченко

На зустрічі із діаспорою парламентарі говорили про економіку, торгівлю, туризм, українські реформи, антикорупційний суд, кремлівську пропаганду та українсько-російську війну.

"Українці в Канаді роблять дуже багато для своєї рідної країни. І звісно, їм цікаві усі політичні та економічні процеси, які в нас відбуваються. Щиро вдячний за таку активну позицію та співпрацю. Переконаний, що всі українці, не залежно від місця проживання, повинні об’єднати зусилля заради перемоги над ворогом", – зазначив Віктор Шевченко. 

До слова, днями українська діаспора організувала по всій Канаді серію акцій у підтримку Олега Сенцова та інших політв’язнів Кремля, у тому числі під Генконсульством РФ у Торонто.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: