fbpx

Віктор Шевченко: "Попри проблеми з фінансуванням село Боднарів відтепер матиме якісну дорогу з 10-річною гарантією"

Суспільство 18:22, 05.06, 2018

У селі Боднарів на Калущині відремонтували дорогу. Ще минулого року буковелівська фірма "ПБС" облаштувала основу. А нещодавно, попри значні проблеми із фінансуванням тут постелили і фінішний шар. Аби перевірити якість виконаних робіт, до Боднарева приїхав народний депутат від округу Віктор Шевченко.

"Всього за одну добу, не створюючи незручностей водіям, фірмі "ПБС" вдалося постелити фінішний шар асфальтобетону. Ця дорога прослужить мешканцям Боднарова щонайменше 10 років. Загалом за останній рік ми відбудували значну частину стратегічних доріг Прикарпаття. Це надзвичайно важливо, адже так ми побудуємо транспортне сполучення з іншими регіонами України, що дозволить приймати у нас ще більше туристів", – зазначив Віктор Шевченко.

Зараз у Боднарові продовжується облаштування з’їздів на дорозі. Фірма "ПБС" укладає ще один шар асфальтобетону на другорядні дороги.

"Наша дорога не бачила капремонту зо два десятиліття. І не піддавалась жодній критиці. А шлях, який ми маємо зараз, – європейської якості. Крім того, за сприяння Віктора Шевченка у нашому селі зрушило із місця будівництво школи. Також нардеп тримає на контролі питання щодо ремонту мосту в Боднарові. Ми регулярно спілкуємось із Віктором Шевченком. І дуже добре, що його слова підтверджуються діями", – сказав голова Боднарівської сільської ради Микола Драгомирецький.

Парламентар пообіцяв, що уже найближчим часом на дорозі у Боднарові буде влаштована якісна пластикова розмітка, яка зробить шлях безпечнішим.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: