fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Віктор Шевченко: "Радий, що батьки першокласників з Калуша попри перешкоджання чиновників від освіти й далі відвідують Буковель"

Віктор Шевченко: "Радий, що батьки першокласників з Калуша попри перешкоджання чиновників від освіти й далі відвідують Буковель"

Суспільство 12:07, 07.03, 2017

Попри перешкоджання та заборони чиновників від освіти першокласники з Калуша продовжують відвідувати туристичний комплекс "Буковель" та навчаються кататись на лижах.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби народного депутата Віктора Шевченка.

Цими вихідними схили підкорювали першокласники з загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 міста Калуш. 

Близько 50 дітлахів разом із батьками побували у Буковелі. Попри те, що на календарі весна, сезон у Буковелі продовжується, адже цілу зиму погода тішила снігопадами, і весняне сонечко не завада гарному катанню та відмінному стану трас.

Навпаки, батьки переконують, що саме зараз діткам комфортно кататись, адже і одягу потрібно менше, і мороз не щіпає щічки. 

В рамках програми, започаткованої народним депутатом України Віктором Шевченком на території Калуського, Галицького та Рогатинського районів, вже більш як 500 дітей навчились кататись на лижах. Зазвичай, окрім батьків, у таких поїздках дітей супроводжують ще й учителі та класні керівники. Їм, за умовами програми, також пропонують відпочинок на гірськолижному курорті. Проте, за неофіційною інформацією, у Калуші вчителям перших класів заборонили співпрацювати з такими проектами.

"Радий, що батьки першокласників з Калуша попри перешкоджання чиновників від освіти й далі відвідують Буковель. Я особисто приходжу на навчання до дітлахів, аби переконатись, що вони мають найкраще спорядження, кваліфікованих інструкторів, гарні умови для навчання… І, спілкуючись з батьками та дітками, чую лише позитивні відгуки про наш проект та побажання і в майбутньому приділяти максимум уваги дітям. Сподіваюсь, що здоровий глузд у чиновників Калуша все ж таки переможе і вони не будуть вставляти палки в колеса програмам та проектам, які несуть користь для суспільства. Ну а ми й надалі працюватимемо заради нашого спільного майбутнього, яке ми творимо всі разом, усією громадою", – наголошує Віктор Шевченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: