fbpx

Віктор Шевченко: "Сьогоднішні дітлахи – основа і запорука процвітаючої України"

Політика 15:13, 03.05, 2018

За сприяння народного депутата України Віктора Шевченка та за підтримки благодійного фонду "Новий Івано-Франківськ" протягом тижня у туристичному комплексі "Буковель" тривав заїзд весняного соціального табору для дітей. Цього разу посеред карпатських гір відпочивали більше як півтори сотні школярів із Рогатинського, Галицького та Косівського районів.

Протягом тижня школярі мали різноманітні розваги, змагання, спортивні старти, творчі та інтелектуальні вправи. На завершення – традиційна велика карпатська ватра.

"Програма нашого табору – насичена, цікава для дітей різного віку. Саме в "Артек-Буковель" школярі стають справжніми друзями, відкривають у собі нові можливості та таланти", – кажуть вожаті табору.

"Цей тиждень в "Артек-Буковель" я запам’ятаю на все життя. Ми класно відпочили, набрались сил. Шкода, що вже треба повертатись додому", – ділиться враженнями учениця Рогатинської ЗОШ № 1 Марта Луцишин.

"Моя донька дуже задоволена. За ці дні вона набралась сил, змужніла. Добре, що є можливість безкоштовно відправити дитину до такого табору, тут здійснюються мрії", – каже мама учениці Залуквянської школи Олена Дирда.

Соціальний табір "Артек-Буковель" діє уже сьомий рік поспіль. За цей час туристичний комплекс безкоштовно прийняв майже 7 тисяч дітей.

"Сьогодні важливо виховати майбутнє покоління розумних, впевнених в собі, креативних та творчих особистостей! Адже саме оці дітлахи – основа і запорука процвітаючої України", – зазначив народний депутат України Віктор Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: