fbpx

Віктор Шевченко: Впевнений, що поступово нам вдасться відновити усі регіональні дороги на Прикарпатті

Політика 15:36, 19.07, 2018

Народний депутат України Віктор Шевченко у рамках робочої поїздки округом відвідав село Комарів.

За сприяння нардепа нещодавно тут буковелівська фірма "ПБС" завершила ремонт дороги: регенерувала основу та облаштувала якісне дорожнє покриття.  Майже три кілометри шляху, кажуть місцеві, тепер не впізнати.

"Асфальт капітальний. Такого асфальту давно не було. Тепер без проблем можна їздити і велосипедом, і автівкою. Люди тішаться, як малі діти", – каже житель Комарова Йосип Панчишин.

"Дорога така, як з неба впала. Ми довго на неї чекали. Зробили якісно, ми задоволені", – ділиться Іван Івасишин.

Віктор Шевченко поспілкувався із громадою села. Люди кажуть: завдяки новій дорозі мають добре сполучення із іншими населеними пунктами. А транспорт не буде ламатися так часто. Адже ями та вибоїни замінив асфальт високої якості із 10-літньою гарантією.

"Впевнений, що поступово вдасться відновити усі регіональні дороги. Адже це зараз найбільша проблема в Україні. Якщо шляхи між обласними центрами ремонтують, то про села, на жаль, усі забувають. Але якщо стукати – відкриють. Я радий, що мені, моєму братові Олександрові Шевченку та іншим відповідальним політикам вдається приносити людям нормальну інфраструктуру та якість життя", – сказав Віктор Шевченко.

До речі, за сприяння нардепа із державного бюджету було виділено півмільйона гривень на капітальний ремонт дитячого садочка у Комарові. Роботи планують розпочати найближчим часом.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: