fbpx

Віктор Шевченко: Якісна дорога має бути у кожному селі

Політика 14:17, 15.05, 2019

Днями стартували роботи з поточного дрібного ремонту дороги Куровичі – Рогатин. Роботи почали з районного центру. Ремонт проводитиметься в межах сіл Підгороддя, Воронів та Липівка. Наразі дорожники проводять підготовчі роботи – фрезерують найгірші ділянки дороги, а за сприятливих погодних умов заасфальтують.

"Ця дорога тепер у нашому експлуатаційному утриманні. Найближчих півроку ми її будемо обслуговувати і відповідати за її стан. Деякі ділянки потребують ремонту, тож ми вже взялися відновлювати покриття",  розповідають у відділі експлуатації та утримання доріг ТОВ "ПБС".

Якісна дорога має бути у кожному селі, переконаний народний депутат України Віктор Шевченко. До слова, нещодавно в рамках робочого візиту він відвідав Рогатинщину. Зокрема, побував у Лучинцях, Долинянах і Бабухові.

"Стараюсь частіше бувати на Рогатинщині. Часто відвідую населені пункти району, спілкуюсь із громадами, знаю проблеми кожного населеного пункту. Звісно, потребують оновлення клуби, школи, ФАПи, дитячі садочки. Однак вважаю, що найперше потрібна якісна дорога до кожного села. Тоді й населені пункти будуть розвиватись. Переконаний, разом нам вдасться зробити багато позитивних змін", – зазначив Віктор Шевченко.

На правах реклами

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: