fbpx

Віктор Шевченко: "Завдяки якісній об’їзній дорозі потужне місто Калуш зможе і надалі розвиватися"

Політика 15:15, 06.06, 2018

Народний депутат України Віктор Шевченко здійснив робочу поїздку на округ. Парламентар оглянув об’єкти інфраструктури, які за останні місяці вдалось відновити. Також перевірив хід виконання капремонту на дорогах Калуського району.

Попри відсутність фінансування роботи тут тривають повним ходом. Буковелівська фірма "ПБС" паралельно із магістральними шляхами взялась за облаштування і місцевих доріг. Влаштували основу і на калуській об’їзній дорозі, яка роками була у занедбаному стані.

"Тут методом холодного ресайклінгу облаштована основа. Також постелений нижній шар асфальтобетону. У планах – застелення верхнього шару. Переконаний, ця дорога прослужить калушанам та гостям нашого краю щонайменше 10 років. Завдяки якісній об’їзній потужне місто Калуш зможе і надалі розвиватись у економічному та туристичному напрямках", – зазначив Віктор Шевченко.

Місцеві ж розповідають: раніше на цій дорозі через ями та вибоїни ламалось усе – від велосипедів до вантажівок.

"Неможливо було їхати. Доводилося гнути диски по ямах. Тепер ми, як у Європі. Дорога – рівненька, якісна",  каже водій Ігор.

Також компанія "ПБС" облаштовувала Калуське кільце. Тут уклали бруківку у вигляді вишиванки  білим, чорним і червоним кольорами. Подібні кільця вже облаштовані у Марківцях, Коломиї та Снятині. У планах зробити ще два таких кільця у Хусті.

"Кільце у вигляді вишиванки – це красиво. А коли до нас їдуть іноземні туристи, то ми ще раз підкреслюємо, що ми українці, нація зі славною історією і традиціями",  сказав Віктор Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: