fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Вільне озеро. Активісти не погоджуються на жодну забудову довкола міського озера – вимагають розірвати договори оренди із забудовниками

Вільне озеро. Активісти не погоджуються на жодну забудову довкола міського озера – вимагають розірвати договори оренди із забудовниками

Суспільство 12:11, 26.03, 2015

Активісти руху "Вільне озеро" вимагають від влади розірвати договори оренди земельних ділянок поблизу міського озера в Івано-Франківську.

На сесії Івано-Франківської міської ради вимоги громадськості щодо недопущення забудови рекреаційної зони біля озера озвучила Світлана Романко. 

"Позиція громади у цьому питанні є чіткою та одностайною.Ми вимагаємо недопущення забудови території міського озера у будь-якому вигляді. Вимагаємо повернути земельну ділянку у комунальну власність міста шляхом непродовження договору оренди, який сплив 6 березня цього року, та дострокового розірвання договору із ТОВ "Гаразд" на підставі невиконання умов договору оренди. На підставі усього вище сказаного вимагаємо: винести на сьогоднішнє засідання сесії міської ради у зв’язку з суспільною важливістю питання про непродовження оренди з підприємцем Ріяфетом Гасимовим, який 12 лютого припинив підприємницьку діяльність і подав заяву на продовження договору оренди. Достроково – шляхом засобів судового захисту  розірвати діючий договор оренди земельної ділянки в районі вулиці Ленкавського з ТОВ "Гаразд".

Як повідомляв КУРС, минулого вівторка в ході відкритої дискусії про перспективи території довкола міського озера в районі вулиць Ленкавського – Південного бульвару –  Гурика юрист, депутат Володимир Чорноус закликав франківців та громадських активістів ініціативи "Вільне озеро" прийти і сказати своє слово на сесії Івано-Франківської міської ради. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: