fbpx

Вільне озеро: Депутат закликав громаду на сесію Івано-Франківської міської ради, щоби відстояти "зелену зону"

Суспільство 20:08, 24.03, 2015

На сесії міської ради в наступний четвер є шанс повернути земельну ділянку біля озера у власність міста, вважає депутат міської ради, юрист Володимир Чорноус.

Договір оренди земельної ділянки 1,8 га біля озера, довкола якої розгорнулася громадська дискусія і на якій наразі ведеться будівництво, з попереднім орендарем завершився 6 березня. Володимир Чорноус вважає, що громада може повернути цю ділянку у власність міста.

В ході відкритої дискусії про перспективи території довкола міського озера в районі вулиць Ленкавського – Південного бульвару – Гурика він закликав франківців та громадських активістів ініціативи "Вільне озеро" прийти і сказати своє слово на сесії Івано-Франківської міської ради. Найближча відбудеться вже цього четверга.

"Якщо громада не подасть свій голос, то вся справа, як звикле, зійде на пси", – висловився Чорноус.

Він пояснив, що коли у мерії будуть претензії Договору оренди, то автоматичного продовження оренди з підприємцем-орендарем, який допустив порушення під час забудови, не буде. 

Директор “Вамбуду” Микола Ковальчук зауважив, що на цій ділянці вже є недобудований будинок, який почали зводити з усіма необхідними документами. Тож підприємець може звернутися до суду, якщо міська рада не продовжить йому Договір оренди. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: