fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Вірю, що відповідальність вона понесе гідну", – Міхалець прокоментував ДТП, в якій через підпилу водійку постраждало троє людей

"Вірю, що відповідальність вона понесе гідну", – Міхалець прокоментував ДТП, в якій через підпилу водійку постраждало троє людей

Суспільство 10:38, 01.04, 2017

Начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець розповів, що жінка, яка вчора на BMW X5 збила трьох людей, плакала і просилася.

Нагадаємо, вчора приблизно о 13:30 BMW X5 на великій швидкості збив трьох людей, серед яких патрульний поліцейський, і втік з місця аварії.

За кермом автомобіля була 33-річна жінка. Коли її затримали патрульні, поводилась агресивно та лаялась. Згодом жінку освідчили на вміст алкоголю в крові. Тест виявився позитивним – 1,85 проміле, а водійка сказала, нібито випила 50 грамів коньяку.

"Коли ми почали працювати в Івано-Франківську, я пообіцяв боротися з нетверезими водіями. І за рік їх спіймали сотні. Та кількість не зменшується. Чому?! Усім п'яним, копи розповідають про те, що вони потенційні вбивці, дехто киває головою і через тиждень ми зустрічаємося знову за тих самих обставин. Вже і штрафи підняли, а безстрашних менше не стало. То у нас люди такі небідні чи треба показово посадити кількох, щоб інші знали? Вчора водійка плаче і проситься, бо в неї мала дитина. Ти не думала про дитину, коли від бампера троє людей відлетіли? Шкода, що скалічені, але, слава Богу, хоч живі. Вірю, що відповідальність вона понесе гідну", – написав Дмитро Міхалець у Фейсбуці.

За його словами, потерпілий патрульний прооперований, його життю нічого не загрожує. На жаль, один потерпілий і досі в реанімації.

"У Франківську п'янства не буде! Ми працюватимемо у рамках закону, але жорстко. Попереджую: якщо хтось хотів "50 грам коньяку" і сідати за кермо, краще цього не робити. Особовий склад УПП отримав нове доручення. Дякую небайдужим, які повідомляють про п'яних за кермом, і прошу робити це й надалі! А лікарі молодці, добра робота",  підсумував Міхалець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: