fbpx

Військова прокуратура планує збудувати багатоповерхівку у центрі Франківська

Суспільство 16:15, 13.01, 2017

Дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Чорновола, 9 в постійне користування із зміною її цільового призначення військовій прокуратурі дала Івано-Франківська облдержадміністрація.

Розпорядження про надання військовій прокуратурі Західного регіону України дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування із зміною її цільового призначення підписала перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка.

За розпорядженням військова прокуратура отримала дозвіл на розроблення проекту землеустрою земельної ділянки площею 0,1857 га, яка розташована на вулиці Чорновола, 9 в Івано-Франківську.

Після складання проекту землеустрою земельну ділянку передадуть у постійне користування військовій прокуратурі Західного регіону зі зміною її цільового призначення із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на землі житлової та громадської забудови, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: