fbpx

Військове містечко у Делятині можуть відключити від електропостачання

Суспільство 14:24, 11.06, 2015

"Будинкове управління №2 Івано-Франківської КЕЧ району", на балансі якого перебувають житлові будинки у військовому містечку в смт. Делятин, заборгувало за спожиту електроенергію більше 100 тисяч гривень.

В обленерго зазначають, що станом на 10 червня загальна сума заборгованості становить 115,017 тис. гривень, в тому числі – 18,28 тис. грн за березень, 53,70 тис. грн за квітень, 43,04 тис. грн за травень 2015 року, передає КУРС з посиланням на прес-службу ПАТ "Прикарпаттяобленерго".

Енергетики неодноразово зверталися до підприємства-боржника з проханням вжити дієвих заходів для вирішення цієї ситуації, але незважаючи на усі обіцянки, ситуація залишилися незмінною. 

"Проблема з розрахунками за електроенергію цього споживача не є новою, – зазначає комерційний директор ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Олег Дацко. – Протягом останніх п’яти років "БУ №2 Івано-Франківського КЕЧ району" систематично боргує за світло, постійно проводить розрахунки зі значним запізненням. Наразі ж ситуація близька до критичної".

В енергокомпанії сподіваються, що боржник спільно з мешканцями знайде кошти та енергетикам не доведеться вдаватися до крайніх заходів – припинення електропостачання будинків КЕЧ у Делятині. 

"Якщо оплати не буде, ми будемо змушені діяти згідно з нормами чинного законодавства,  додають в обленерго. – Ми зацікавлені у тому, щоб люди були зі світлом, але маємо зобов’язання перед "Енергоринком" – мусимо самі вчасно розраховуватися за електроенергію".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: