fbpx

Військові інженери відновлюють знищені терористами мости

Суспільство 19:29, 04.08, 2014

Мешканці міста Сєвєродонецька, що на Луганщині, сьогодні дякували військовим інженерам за відновлений міст через річку Борову.

Відступаючи, терористи знищують за собою всю інфраструктуру. Особливо – шляхи та мости. Роблять це підступно – під одну з несучих опор встановлюють вибухівку і підривають бодай проліт. Цього достатньо, щоб вивести споруду з ладу.

"Бандити не задумуючись залишають відрізаними від медичного забезпечення, постачання продовольством десятки тисяч мирних українців, – наголошує офіцер інженерних військ підполковник Сергій Голобородько. – Адже основне сполучення в регіоні – автомобільне. Однак ми, військові, не можемо покинути людей у біді".

Відтепер 40-метровий міст, встановлений фахівцями інженерних військ Збройних Сил України, служитиме мешканцям великого промислового міста Сєверодонецька, допоки не відновлять постійну переправу.

Загалом, військовими інженерами в районі проведення АТО вже встановлено чотири мости, які поєднали між собою густонаселені райони Донецької та Луганської областей. Їх надійність військові перевіряють завжди на собі – першими переїжджаючи своїми бойовими машинами щойно встановлені переправи. 

Медіа-центр АТО, підполковник Тарас Грень

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: