fbpx

Військові вже підготували план "Б" щодо наступу на терористів, але чекають команди, – РНБО

Суспільство 16:04, 30.06, 2014

Сили антитерористичної операції вже підготували план і знають, що робити з бойовиками, які вже третій місяць тероризують Донеччину та Луганщину.

Про так званий план "Б" сьогодні розповів прес-секретар інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає ТСН з посиланням на "Лига.Новости".

"Зараз в дії мирний план. Наші хлопці перебувають на місці. Вони стримують, якщо потрібно, якісь натиски. Для наступальних дій плани вже вироблені, підготовлена техніка. І люди чекають команду", – уточнив Лисенко.

Представник РНБО в ході брифінгу спростував звинувачення в тому, що українських військових кинули в зоні АТО напризволяще і вони позбавлені права і можливості дати відсіч у разі потреби. "Нейтралізувати наших озброєних людей, наших захисників неможливо. Вони завжди дадуть гідну відсіч. І у них є і бронетехніка, і протитанкові гармати. Позавчора один офіцер кількома пострілами зупинив танк бойовиків. Усе, що необхідно для наших військових, вони отримують постійно, у тому числі і харчування. І бронетранспортери, і танки, і міномети – все це є", – зазначив Лисенко.

Нагадаємо, сьогодні до 22:00 президент Петро Порошенко має визначитися, чи продовжувати на Донбасі хитке перемир'я, чи застосовувати так званий план "Б" – наступ на терористів та їхнє знищення.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: