fbpx

Військовим потрібні теплі речі

Суспільство 12:02, 31.10, 2014

Ініціативна група "Заради життя" закликає усіх небайдужих допомогти військовим теплими речима або фінансово для їх придбання

"Військовим КОНЧЕ потрібні теплі речі! Хлопці розказують, що сплять на літніх турбазах, в якихось складських приміщеннях, а в гіршому випадку взагалі в окопах чи бліндажах. Можливості зігрітися там як такої нема, тому єдина можливість не замерзнути – бути тепло одягнутим. Багато хто уже простуджений, і це знову ж таки в кращому випадку. В гіршому випадку – запалення нирок, легень. А ще додайте постійну втому, фізичне навантаження. Давайте зараз організуємося і зберемо їм кошти на теплі речі, щоб потім не збирати на лікування!
Це ж все наші родичі, друзі, знайомі, сусіди. Як будемо дивитися їм в очі після їхнього повернення?!!
Якщо із якоїсь причини ви не можете чи не хочете перерахувати кошти, – організуйтеся в офісі, серед родичів, купіть одну куртку, дві пари рукавиць, спальник, будь-що. Зв’яжіться з нами, і ми передамо все хлопцям", – йдеться в повідомленні спільноти на сторінці у facebook.

Список потреб можна переглянути за посиланням.

Рахунок незмінний, картка ПриватБанку: 5168 7572 4563 4540 Прокопчук Наталія (0.5% комісії при нарахуванні коштів), або переказ через сайт http://forlife.if.ua/.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: