fbpx

Військовий фельдшер сам відбив атаку на опорний пункт поблизу Станиці Луганської

Суспільство 19:10, 06.06, 2018

Фельдшер прийняв бій і знищив не лише вогневу точку противника, а й кількох бойовиків.

Бойовики в одну з попередніх ночей зробили спробу захоплення позицій Збройних сил України в районі Станиці Луганської (Луганська обл.), яку особисто припинив військовий фельдшер прапорщик Чезар Нікіфореску, знищивши вогневу точку противника і кілька бойовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

В оприлюдненому в середу прес-центром штабу ООС повідомленні зазначено, що "нещодавно вночі противник зробив мінометний обстріл одного з ротних опорних пунктів поблизу Станиці Луганської. Під прикриттям щільного вогню зі стрілецької зброї ворог зробив спробу захоплення наших позицій".

Фельдшер, який був на бойовому чергуванні спостерігачем, зайняв місце кулеметника і відкрив прицільний вогонь. Тим часом диверсійно-розвідувальна група противника почала обстріл позиції ротного опорного пункту з флангу, намагаючись його захопити. Кулеметник переніс вогонь в бік ДРГ бойовиків, чим змусив її відступити.

"Під час бою військовий фельдшер особисто знищив вогневу точку противника і кількох бойовиків. Він не допустив спроби просування противника в бік українських позицій",  підкреслюють в штабі ООС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: