fbpx

Влада більше боїться власного народу, ніж Путіна, – Дерев’янко. ВІДЕО

Політика 13:22, 13.03, 2018

Заява спікера Верховної Ради Андрія Парубія про необхідність посилити заходи безпеки навколо Верховної Ради свідчить про страх влади перед власним народом та може бути сигналом перед Маршем за відставку президента Порошенка, який відбудеться 18 березня.

Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко.

 

"Сьогодні після погоджувальної ради Парубій заявив, що рівень терористичної загрози в Україні наскільки високий, що треба негайно охороняти і дуже сильно Верховну Раду",  заявив депутат.

На його думку, голова ВРУ це робить тому, що тиждень тому незаконно, без відповідних судових рішень правоохоронці розігнали наметове містечко під Верховною Радою.

"18 березня збираються люди на Всеукраїнський марш за відставку Порошенка. І Парубій уже говорить про те, що треба весь урядовий квартал охороняти: і танками, і літаки мають літати, тому що може бути велика загроза для Верховної Ради і Путін хоче ї знищити",  підкреслив Дерев'янко.

Він переконаний, що Парубій більше боїться свого власного народу, ніж насправді боїться Путіна. "Я думаю, що це перша ластівка того, що хочуть очепити і Верховну Раду, і весь квартал, і можливо, навіть Хрещатик, і Майдан Незалежності, де 18 березня має відбутися мирний марш протесту за відставку президента України",  спрогнозував Дерев'янко.

Він звернувся до представників влади з пропозицією менше боятися власного народу та більше дбати про те, щоб виконувати вимоги українців і свої обіцянки.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Андрій Парубій в понеділок заявив, що загроза атаки Верховної Ради України є досить висока. За його словами, вкрай важливо збільшити заходи безпеки навколо Верховної Ради і урядового кварталу.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: