fbpx

Влада Франківська відповіла вже на третю петицію – про зниження вартості проїзду в маршрутках до 3 гривень

Суспільство 20:42, 09.12, 2015

Третя петиція франківців до міської влади в Івано-Франківську набрала необхідні для її розгляду 250 підписів.

Влада Івано-Франківська відповіла на третю петицію "Змінити ціну проїзду у громадському транспорті Івано-Франківська з 4 грн на 3 грн", яка набрала 250 підписів. Відповідь опублікована на сайті електронних петицій до влади Івано-Франківська, пише ГК.

Відповідь підписав перший заступник міського голови Франківська Микола Вітенко. Мерія готова знизити вартість проїзду, але тільки на 50 коп., а не на цілу гривню.

"Оскільки з часу затвердження тарифу відбулося зниження вартості пально-мастильних матеріалів, зокрема вартість дизпалива знизилася на 55%, Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку підготовлено проект рішення виконавчого комітету "Про проведення коригування тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування", яким передбачається встановлення вартості проїзду у розмірі 3,50 грн. Даний проект рішення внесено на громадське обговорення, яке відбудеться 11.12.2015 року о 14:00 у приміщенні виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського, 21, каб. 311)", – відповів Вітенко мешканцям міста.

1 

Раніше влада вже дала відповіді на дві петиції: 

– "Облаштувати зелену зону замість ринку на Тринітарській площі"

– "Реклама (назва магазинів/офісів/барів/ресторанів та ін.), яка відповідає європейському місту".

 

 

 
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: