fbpx

Влада хоче зробити так, щоб люди перекрили дорогу, – Дерев’янко про будівництво школи в Чорному Потоці

Суспільство 16:09, 21.11, 2017

Народний депутат України Юрій Дерев’янко вимагає виділити з Державного бюджету кошти на реконструкцію школи в селі Чорний Потік Надвірнянського району. Проте уряд таку ініціативу нардепа цинічно блокує.

Про це заявив Юрій Дерев’янко в ефірі програми "Гість студії" на ТРК "Надвірна". 

"Cьогодні немає жодного іншого більш пріоритетного проекту, ніж школа в Чорному Потоці, корпус якої не можуть побудувати вже більш як 15 років. Це свого роду знущання над дітьми, які проживають у гірській місцевості", – говорить нардеп. 

Юрій Дерев’янко пояснює, що влада планомірно гальмує процес виділення коштів на будівництво цієї школи: 

"Вони хочуть зробити так, щоб люди врешті-решт перекрили дорогу і вдалися до радикальних дій. Я регулярно роблю звернення до уряду, подаю документи щодо необхідності будівництва школи у Чорному Потоці. Проте пан Порошенко діє за принципом Януковича: ми не будемо виділяти кошти, бо цей округ представляє народний депутат, який знаходяться до нас в опозиції".

Юрій Дерев’янко розповідає, що тільки завдяки зусиллям депутатів обласної ради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" з обласного бюджету вдається отримувати фінансування. Підтримує будівництво також Надвірнянська районна рада.

"Школа в Чорному Потоці повинна бути профінансована в першу чергу, незважаючи на те, подобається чи не подобається пану Гончаруку, Гройсману, Порошенку моя політична позиція. Якщо й надалі людей не чутимуть, то ми вдамося до акцій прямої дії. Будемо радитись з громадою. І робитимемо все для того, щоб діти, які зараз навчаються у корпусі сільської ради в страшних умовах, отримали новий корпус", – говорить нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: