fbpx

Влада Івано-Франківська проведе земельний аукціон, заздалегідь знаючи про його переможця

Політика 19:00, 18.06, 2014

На 1 серпня цього року запланований аукціон на оренду 1,5 га землі для будівництва спортивного комплексу неподалік Німецького озера в Івано-Франківську.

Про це повідомив начальник управління земельних відносин МВК Кирило Обладан на засіданні комісії з питань планування фінансів, цін та бюджету.

За словами голови комісії Романа Онуфріїва, раніше мова йшла про продаж цієї ділянки під будівництво спорткомплексу для футбольного клубу «Ураган».

«Вони хотіли викупити, але для них задорого. З часом викуплять, за років п’ять-сім», – сказав Обладан.

При цьому він зазначив, що ті, хто хотів викупити цю ділянку, зараз є учасниками торгів за її оренду.

«Вони виграють з однієї простої причини, тому що цільове призначення землі – спорткомплекс. Вони, можливо, будуть єдині учасники конкурсу. Можливо, технічно поставлять другого учасника. Треба розуміти, що це будівництво спортивного комплексу для окремо взятої команди», – відзначив Онуфріїв.

Втім, депутат міської ради Олег Коржак зазначив, що фізичної культури в Івано-Франківську немає, тому такі ініціативи потрібно підтримувати.

«Нехай вони стартують з того, що в них є інтереси цієї команди. Ніколи в житті цей комплекс не буде виключно монопольним, його треба буде утримувати. Якщо хтось в наш час щось подібне хоче будувати, їм треба руки цілувати», – сказав Коржак.

Нагадаємо, ініціатором та співзасновником клубу є ВАТ "Прикарпаттяобленерго". Також серед засновників клубу – міська влада та УМВС України в Івано-Франківській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: