fbpx

Влада лякає українців колапсом і Путіним, але цього не станеться, – Дерев’янко. ВІДЕО

Політика 12:17, 05.04, 2019

Збанкрутіла влада в Україні, яка стрімко втрачає довіру, намагається залякати українців тим, що настане страшний колапс або країну захопить Путін в разі зміни Президента, однак цього не станеться.

Таку думку висловив кандидат в Президенти України від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі програми СкрипінUA та каналі UMN.
 

"Я не думаю, що буде якийсь страшний колапс, тому що у нас "пробоїни в кораблі" були в 2014 році, коли у нас взагалі президента не було, коли всі повтікали, коли була найгарячіша фаза війни, тоді парламент був єдиним органом, який почав забезпечувати виконання важливих функцій для держави", – нагадав Дерев’янко.

Він зазначив, що це "риторика порохоботів" – лякати людей Путіним, втратою безвізу та колапсом.

"Збанкрутіла влада лякає українців, щоб через страх заставляти їх не думати головою, а керуватись емоцією страху. Ніхто нікого не захопить. Українська армія в десятки разів сильніша, ніж вона була в 2014 році. Інституції, якими б вони не були корумпованими, але вони сьогодні є і працюють. Їх просто треба чистити і викидати звідти корупціонерів", – сказав Дерев’янко.

Він додав, що поки великим питанням залишається те, хто це буде робити. Адже в разі перемоги в другому турі президентських виборів Володимира Зеленського важливу роль буде відігравати його команда.

"Хто це буде робити і чи буде робити – це велике питання. Найбільший ризик – це команда, ми не знаємо, хто ці люди. Це є кіт в мішку. Він має сказати, хто це буде", – зазначив політик.

Дерев’янко підкреслив, що тільки парламентські вибори зможуть реально зменшити ризики для держави.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія обробила 100% електронних протоколів, Володимир Зеленський переміг в першому турі президентських виборів з результатом 30,24% Чинний глава держави Петро Порошенко – на другому місці з рейтингом 15,95% електоральної підтримки. Таким чином, ці два кандидати зустрінуться в другому турі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: