fbpx

Влада намагається сфальшованою справою зробити з Саакашвілі "агента Кремля" та заарештувати, – заява РНС

Суспільство 15:59, 05.12, 2017

У відповідь на недільний багатотисячний Марш за імпічмент українська влада перейшла в наступ та продовжує чинити політичні репресії щодо Михайла Саакашвілі та прихильників Руху Нових Сил.

Вчорашній арешт керівника Київського обласного осередку РНС Северіона Донгадзе став цинічною прелюдією до сьогоднішньої спроби затримати Михайла Саакашвілі. Але прості люди прийшли на захист Михайла та не дали правоохоронцям вивезти його.

Довершенням сьогоднішнього безумства влади мала стати прес-конференція генпрокурора Юрія Луценка, на якій він оприлюднив низькопробні плівки щодо нібито акції протесту проти влади фінансує опальний бізнесмен Курченко та ледь не сам Янукович з Путіним! Михайло Саакашвілі на недавній своїй прес-конференції попереджав, що влада вже взяла зразки його голосу для фальшування якихось розмов.

Закликаємо владу утриматися від подібних провокацій та політичного тиску на політичну опозицію. Вам не вдасться всі свої провали прикривати риторикою "агенти Кремля"!

Закликаємо всі здорові українські політичні сили, українські та міжнародні громадські організації засудити дії української влади.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: