fbpx

Власники літніх майданчиків сплатили до міського бюджету понад 288 тисяч гривень

Суспільство 14:55, 22.05, 2014

Відповідно до Положення про розміщення та порядок облаштування літніх торгових майданчиків в м. Івано-Франківську та з метою впорядкування їх розміщення і утримання виконавчим комітетом міської ради прийнято чотири рішення «Про облаштування літніх торгових майданчиків поруч об’єктів ресторанного господарства на території м. Івано-Франківська».

Як повідомили "Курсу" у прес-службі міськвиконкому, цими рішеннями погоджено облаштування літніх торгових майданчиків 81-му приватному підприємцю та надано погодження для розміщення літніх торгових майданчиків. Суб’єктами господарювання укладено договори на право тимчасового користування елементами благоустрою комунальної власності для розміщення літнього торгового майданчика, до міського бюджету поступило 288,1 тис. грн.

Суб’єктам господарювання рекомендовано неухильно виконувати «Положення про розміщення та порядок облаштування літніх торгових майданчиків в м. Івано-Франківську», затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 20.03.2014 року № 152.  

Рейдовою групою з 14 травня поточного року здійснюється перевірка літніх торгових майданчиків щодо дотримання Положення. На цей час перевірено 16 літніх торгових майданчиків. Складено адмінпротокол за ст. 152 КУпАП (самовільно встановлений ЛТМ поруч кафе «Роял-бургер» на вул. Незалежності, 20, СПД Кримський Є. І.) та припис за порушення вимог Положення (СПД Романів С. М., ЛТМ поруч кафе «Цукерня» на вул. Незалежності,12).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: