fbpx

Вночі дві неповнолітні дівчини намагалися викрасти кросівки з вітрини магазину. ФОТО

Суспільство 11:42, 20.05, 2017

На вулиці Новгородській, що в Івано-Франківську, 16 та 17-річного віку франківчанки вирішили спробувати себе у крадіжці, не обдумавши наслідки таких кримінальних "розваг". Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції в області Віктор Шкутов.

Ідучи нічною вулицею, близько 02 год. 30 хв., дівчата, проходячи попри вітрину магазину, побачили у вікні спортивне взуття – кросівки, тож вирішили їх викрасти. Юні спритниці відтиснули ногою віконну раму металопластикового вікна та викрали шість пар кросівок, які лежали на підвіконні. Проте при відкриванні вікна спрацювала сигналізація.

Тривожний сигнал про проникнення у приміщення об'єкту, що знаходився під охороною, поступив на пульт приватної фірми, працівники якої за лічені хвилини прибули на місце події. Виявивши там юних "жартівниць" з викраденим, вони викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці задокументували факт крадіжки з проникненням та розпочали кримінальне провадження.

"Щодо поведінки неповнолітніх, то це наочний приклад безконтрольності дітей з боку батьків. Варто зазначити, що обидві дівчинки із забезпечених та благополучних сімей. Тож застерігаємо батьків бути відповідальнішими у вихованні дітей, стежити за їх поведінкою та цікавитися, чому діти вночі вештаються дорогами, а їхні забаганки розважитися набули кримінального характеру", – написав Віктор Шкутов у Фейсбуці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: