fbpx

Вночі на Прикарпатті водій збив трьох чоловіків, які блокували дорогу

Суспільство 13:05, 27.07, 2018

ДТП сталася сьогодні вночі у селі Стецева на дорозі "Снятин-Городенка".

24-річний водій із сусіднього села на автомобілі "Опель Вектра", державний номерний знак Республіки Польща, їдучи у напрямку Снятина, збив трьох пішоходів 1996 р. н., 1969 р. н. та 1973 р.н., які блокували дорогу.

Унаслідок цього вони отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Снятинської лікарні із саднами та забоями. Після проведеного медиками огляду потерпілі від госпіталізації відмовилися та відпущені додому, інформує прес-служба Нацполіції в Івано-Франківській області.

Водій, за результатами медосвідчення, – тверезий. Його машину забрали на арештмайданчик.

За цим фактом розпочато та проводиться досудове розслідування за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. 

Також за фактом перекриття та часткового перекриття дорожнього руху на вказаному відрізку дороги розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 279 (Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства)

Такі дії караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

"Правоохоронці з’ясовують усі обставини події та застерігають громадян проявляти толерантність та взаємоповагу один до одного під час проведення подібних акцій, забезпечують охорону публічного правопорядку та стежать за безпекою дорожнього руху", – йдеться у повідомленні поліції.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: