fbpx

Водії двох франківських маршрутів відмовилися їхати до кінцевої зупинки через погану дорогу

Суспільство 21:18, 17.10, 2017

Водії маршрутів 37 і 38 відмовилися возити людей до кінцевої зупинки у підміському селі Драгомирчани, мотивуючи тим, що в селі погана дорога. Місцеві жителі обурені, адже тепер додому вони змушені добиратися пішки.

Саме та частина дороги – погано освітлена, тому в темну пору доби йти нею особливо небезпечно. Обурення з цього приводу в соціальній мережі висловив місцевий житель Мишко Фуштей:

"Сьогодні в моє рідне село, село, яке я дуже люблю, перестали ходити автобуси. Вірніше, вони ходять, але не до кінцевої зупинки… Можливо, нашим перевізникам і заважають тих декілька ям, а можливо, це помста за лист до Президента чи просто збіг обставин… Певні незручності є, нащо такі маршрутки, коли вони в село не заходять. Громада не в змозі зробити вам дорогу, тому що у неї немає таких повноважень, щоби зробити заявку, потрібен час… Анекдотична ситуація".

Нагадаємо, на початку жовтня франківські перевізники поставили ультиматум мешканцям Драгомирчан – людей попередили, якщо не відремонтують дорогу, громадський транспорт до кінцевої зупинки не ходитиме.

Дорогу, як зазначають у коментарях під дописом активісти громади села, зроблять, адже на останній сесії сільської ради, яка не могла зібратися кілька місяців, депутати проголосували за виділення коштів на ремонт цієї дороги.

Проте перевізник чекати не став і самовільно відмовився возити людей до кінцевої зупинки, пише Місто.

Як коментує заступник керівника управління транспорту і зв’язку Івано-Франківська Андрій Гіглюк, перевізник відмовився возити людей через погану дорогу й аргументував тим, що його автобуси через погане дорожнє покриття вийшли з ладу. За свої самовільні дії отримав штраф.

Гіглюк обіцяє, що днями з цього питання буде зібрано нараду й прийнято якесь рішення. Донести його до громади обіцяють через сільського голову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: