fbpx

Водій 25-ї маршрутки висадив школярку у промзоні, її батько переконує: шофер був п’яний

Суспільство 21:20, 14.12, 2017

Водій маршрутного автобуса №25 з’їхав з маршруту та висадив на неосвітленій території 13-літню дівчинку.

По це у мережі Фейсбук написав батько дівчинки Volodymir Paliychuk.

"Сьогодні, приблизно в 19.40, мені подзвонила донька (13 років) і сказала, що вона йде додому пішки, бо водій маршрутки висадив її і сказав "тут недалеко, перейдеш, мені треба в гараж". Зупинився він на вул. Ребета, а перейти треба на вул. Дудаєва. Уявіть – дівчинка 13 років, в темну пору доби по території лісокомбінату, де куча бродячих псів і територія не освітлюється… Маршрут №25 – перевізник ТОВ "Корида Транс". Приїхавши до них в гараж розібратися в ситуації, застав цього м*дака за кермом маршрутки БУХОГО!!! (з моменту, коли дитина подзвонила, до моменту, коли я приїхав, пройшло приблизно 30-40 хв). Під час нашої "розмови" він (як я вияснив під час нашої "дружньої розмови", звати його Хомуницький Ігор) заявив, що йому нічого не буде, бо він уже не на маршруті, а випив тільки що. Народ, я сам не завжди п'ю тільки чай і добре знаю, що такий перегар "тільки що" не получиться. Очевидно, що він п'яний возив людей.

 

P. S. І як він завтра має зранку виїхати на маршрут, якщо, наскільки мені відомо, така кількість алкоголю до ранку не вийде з організму",  повідомив чоловік.
Нагадаємо, на днях водій маршрутного автобуса №35 в Івано-Франківську нагрубив матері загиблого атовця та не повернув гроші, коли жінка попросилася вийти з автобуса. Франківські атовці змусили його  вибачитися перед жінкою.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: