fbpx

П'яного франківця, який вночі врізався в стовп, рятувальники вирізали з машини. ФОТО

Суспільство 08:56, 21.11, 2018

Дорожньо-транспортна подія сталася на вулиці Івасюка у Франківську. Потерпілого доправили до лікарні. Його пасажир утік.

21 листопада о 05:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Івасюка.

Рятувальники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення за допомогою гідравлічного інструменту деблокували водія автомобіля, який був затиснутий між кермом та сидінням.

1

Як повідомили КУРСу в прес-службі обласної патрульної поліції, ВАЗ-2103 врізався в стовп. Екіпаж патрульних, який прибув на місце після повідомлення про ДТП, зафіксував, що в машині було двоє людей. Очевидці розповіли, що пасажир одразу втік.

21-річний водій був сильно затиснутий в авто. Щоби його звільнити, рятувальникам довелося вирізати чоловіка з салону. Його одразу забрала "швидка": попередньо у нього зламана нога та численні забої. 

А ще водій був нетверезий, констатують поліцейські. 

На місце ДТП приїхав батько потерпілого. Він звинуватив патрульних у переслідуванні автівки, мовляв, через це сталася аварія. Те, що його син був п'яним за кермом, він не заперечував.

За словами батька, "за кермом п'ють усі, і це нормально  всі їдуть собі додому. А коли поліція наздоганяє  то вбиває людей. Нічого страшного в тому, що водії керують нетверезі, немає". Втім, автомобіль його сина поліція не переслідувала. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: