fbpx

Водія, який у стані алкогольного сп'яніння вчинив смертельне ДТП в Чернієві, залишили під вартою

Суспільство 16:42, 11.03, 2015

Івано-Франківський міський суд обрав міру запобіжного заходу водієві, який вчинив смертельне ДТП в с. Черніїв.

Як повідомляв КУРС, трагедія сталася 7 березня 2015 року близько 20 год.

Суд встановив, що того вечора, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, підозрюваний сів за кермо автомобіля “Опель Омега”. Рухаючись вулицею Надвірнянською у бік Івано-Франківська, він не впорався із керуванням та здійснив наїзд на пішоходів, що рухались тією ж вулицею у попутному напрямку. Після чого із місця ДТП утік.

Суд встановив, що під колесами авто постраждало двоє осіб: батько та дитина 2013 року народження. Від отриманих травм чоловік помер на місці, а дитину із множинними травмами доставили до дитячої лікарні. Мати дитини, яка перебуває на сьомому місяці вагітності, йшла поруч, вона не постраждала.

Підозрюваного у вчиненні ДТП було затримано вже за чотири години, після чого йому оголосили про підозру у вчиненні злочину.

Даючи покази у суді, підозрюваний повідомив, що втік із місця ДТП, бо усвідомив скоєне та хотів, в'їхавши у якусь перешкоду, вчинити самогубство.

В судовому засіданні підозрюваний та його захисник просили суд обрати йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Обвинувачення просило суд врахувати, що злочин, який скоїв житель Чернієва, відноситься до категорії важких і що покарання за цей злочин передбачає позбавлення волі на строк до 8 років. Тому мірою запобіжного заходу має бути тримання під вартою.

Розглянувши всі матеріали справи та заслухавши думки сторін, Івано-Франківський міський суд ухвалив обрати підозрюваному міру запобіжного заходу на період слідства у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Тримання здійснювати в СІЗО міста Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: