fbpx

Володимир Гаразд готує позовну заяву до суду на авторів відео про фальсифікації в Долині

Політика 16:44, 31.10, 2015

ЦВК визнала Володимира Гаразда міським головою Долини. Однак висуванець на посаду мера Долини від БПП "Солідарність" Василь Сокирко вимагає перерахунку голосів на виборчій дільниці №260228, заявляючи про фальсифікації.

Василь Сокирко опублікував в Youtube ролик про фальсифікації в Долині. Натомість Володимир Гаразд вимагає, щоб автори впродовж трьох днів звернулися до правоохоронних органів із заявою про злочин на підставі відомих їм фактів (якщо такі існують), інакше – заяву в прокуратуру, міліцію чи СБУ він подасть власноруч, пишуть”Вікна”.

"Переглянув черговий "шедевр" від Сокирка, змонтований на рівні шкільного гуртка аматорів-пропагандистів. Пропоную автору цього відеоролика і палкого звернення до жителів міста негайно, в триденний термін, звернутись до правоохоронних органів із заявою про злочин на підставі відомих вам фактів, якщо такі існують… У такому разі правоохоронці будуть змушені відкрити провадження і розпочати слідство. Під час слідства стане цілком можливим відкрити всі пачки з бюлетенями і провести їх повну незалежну експертизу", – написав у Facebook Володимир Гаразд.

Наразі мер Долини вже готує позовну заяву до суду на автора цих публічних матеріалів з приводу озвучених на відео та описаних в зверненні звинувачень на його адресу.

"Якщо ж Сокирко не подасть заяви в прокуратуру, міліцію чи СБУ, тоді це зроблю я, Володимир Гаразд, на підставі оприлюднених ним же звинувачень",  додає Володимир Гаразд.

Нагадаємо, кандидат на посаду мера Долини Василь Сокирко вимагає перерахунку голосів на дільниці. Натомість ЦВК уже визнала Володимира Гаразда міським головою Долини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: