fbpx

Володимир Зеленський оголосив, що іде у Президенти України. ВІДЕО

Культура 10:39, 01.01, 2019

Шоумен, керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський в новорічну ніч пообіцяв балотуватися в Президенти України.

"Володимир Зеленський: "Я іду в Президенти України!" – відео з таким підписом оприлюднила студія "Квартал-95". Також це відео поширили на сторінці "Слуга народа" у Фейсбук –  сторінка розкручує однойменний серіал і презентує його другий сезон. 

Лідер "95-го кварталу" у відео розповів, що його просять балотуватись у президенти. І заявив, що вирішив спробувати щось змінити в Україні.

"Зараз у житті кожного українця є три шляхи. Перший –  жити як живеш, плисти за течією, і це нормально, це вибір кожного. Другий шлях –  зібрати свої речі і поїхати в іншу країну, заробляти там гроші і надсилати близьким та рідним. І це теж нормально. Але є ще третій шлях –  спробувати щось змінити в Україні, і я обрапв саме його", –  сказав у відеозверненні Зеленський.

КУРС писав, що вчора, 31 грудня, в Україні стартувала передвиборча президентська кампанія.

Володимир Зеленський офіційно оголосив про те, що висуне свою кандидатуру на посаду президента України. Про це він заявив в ефірі телеканалу "1+1", підтвердило інформацію ТСН. 

Довідково: Володимир Зеленський –  шоумен і головний продюсер "Студії Квартал-95". Народився у Кривому Розі 1978 року. Юрист за освітою, але за фахом не працював. Відомим став завдяки успішним виступам у вищій лізі КВН з командою "95-й квартал".

Після відходу з КВН у 2003-му році активно розвиває свій бізнес. Разом із Андрієм Яковлєвим, Борисом і Сергієм Шефірами створює "Студію Квартал-95". Компанія робить ряд успішних телепроектів: "Вечірній квартал", "Вечірній Київ", "Розсміши коміка". У 2009-му на екрани вийшов перший фільм, знятий за сценарієм "Студії Квартал 95", –  "Любов у великому місті".

З листопада 2010-го по вересень 2012-го Зеленський –  член правління і генпродюсер телеканалу "Інтер". Програми "Кварталу" були найбільш рейтинговими продуктами каналу. У 2012-му "Квартал" уклав угоду про співпрацю з каналом 1+1.

Тоді ж український Forbes назвав "Студію Квартал-95" найуспішнішим проектом країни.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: