fbpx

Волонтери Калуша відвезли в зону АТО акумулятори до автомобілів, бінокль і запчастини до бензопил

Суспільство 12:04, 12.05, 2015

24 квітня волонтери із Калуша відправились на схід України, де пробули майже тиждень. Солдатам вони привезли акумулятори до автомобілів, запчастини до бензопил та бінокль.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер із Калуша Іван Войтановський.

"В п'ятницю, 24 квітня, вирушили в зону АТО. Маршрут був такий: за Сєвєродонецьком заїхали в 53 бригаду, де і заночували, зранку направились в Денежнікове, де зустрілись з нашими бійцями з 80 бригади Маліборським, Цюпою та Черковим, після чого направились в Ганусівку до погранців, там зустрілись з Чолієм Іваном. Далі взяли напрямок на Радіївку, де зустрілись з Копчою Дімою та Валіхновським Мішою. Ніч застала нас в Щасті, де ми заночували в знайомого волонтера Кості", – розповідає волонтер.

Наступного дня направились в Станицю Луганськ, де проходять службу брати Сарахман Ігор і Йосип та Гладій Микола. Також передали передачу від долинських волонтерів. Наступною зупинкою була Тошківка в Соколовського Саші.

"Заночували ми в Лисичанську, після чого направились в сторону Дебальцевого до Павліва Віті. Розгрузившись, направились під Горлівку в 44 бригаду до Гірника Романа та Яніва Ігоря. Попивши кави, взяли напрямок на Авдіївку. Наступною точкою після Авдіївки було село Красногорівка, де служить Красуцький Володя. З Красногорівки взяли напрямок на Волноваху. У Волноваху прибули біля 23 години, де зустрілись зі Стартієнком Іваном та Кушликом Тарасом, після чого взяли напрямок на Красноармійськ і додому. Добрались до Калуша вночі з середи на четвер 30 числа. В загальному поїздка пройшла без нюансів",  пише Іван Войтановський.

Вн також подякував дівчатам з "Союзу Українок", отцю Любомиру з Бурштина, Бавовляку Володі за шини і ланци до бензопил, Андрію, власнику кафе Кукурудза, за два акумулятори до автомобіля та волонтеру Олегу за біноколь, всім небайдужим, хто долучився до цієї поїздки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: