fbpx

"ВОЛЯ" побудує Україну без жорстокості", – зоозахисниця Євгенія Прокопенко. ВІДЕО

Суспільство 12:47, 29.01, 2019

Партія "ВОЛЯ" відстоює ідеологію захисту тварин від жорстокого поводження та має на меті побудувати Україну без жорстокості.

Партія "ВОЛЯ" відстоює ідеологію захисту тварин від жорстокого поводження та має на меті побудувати Україну без жорстокості.

Про це заявила представниця партії "ВОЛЯ" та відома зоозахисниця Євгенія Прокопенко під час З’їзду політичної партії "ВОЛЯ", де відбулось висування народного депутата Юрія Дерев’янка на пост Президента України.

"Кожен день на вулицях нашої країни ми бачимо розтерзаних, розстріляних собак, ми бачимо агонії тварин, яких просто отруюють. Ми бачимо в соцмережах відкриті заклики до вбивства тварин. Хоча в нас є 299 ст. Кримінально кодексу за жорстоке поводження з тваринами, згідно з якою реальне покарання 8 років позбавлення волі", – повідомила вона.

Прокопенко додала, що лише в пострадянських країнах існує легальна організація вбивць, так званих догхантерів, які діють з 2006 року.

"В жодній цивілізованій країні світу такого уявити неможливо. Таке відбувається у зоопарках, в дельфінаріях. У цивілізованих країнах відмовились від використання тварин в цирках, тому що це знущання. В країнах Європи відмовились від хутряних ферм, які зараз перевозять в країни третього світу, в тому числі в і Україну. Нас вважають країною третього світу, тому що з нашими чиновниками легко домовитись, бо в нас немає гуманних законів і заборон", – сказала вона.

Прокопенко повідомила, що особисто разом зі своїми однодумцями сидить у засадах, вичікує, приводить живодерів в поліцію.

"Але наша поліція не знає, як себе поводити, вони просто відпускають їх додому", – сказала Євгенія.

Вона навела приклад жінки, чоловік якої після вбивства домашньої собаки на очах у дітей напав на неї та завдав травм.

"Цього могло б не бути, якби в нас існувала система. Людина, яка мучить тварину, соціально небезпечна для людини. В цивілізованих країнах таких людей ставлять на облік до психіатра, саджають за ґрати, вони отримують реальні терміни", – сказала зоозахисниця.

Вона підкреслила, що раніше ніхто з представників влади не проявляв особливої уваги до цієї важливої теми.

"Зараз у нас з’явився шанс, тому що з’явилась партії, з’явився сильний лідер, який розділяє нашу ідеологію. Україна без жорстокості – це ідеологія всієї ВОЛІ. Це наша воля", – підсумувала Євгенія.

Нагадаємо, на XVIІ позачерговому З’їзді партії "ВОЛЯ" 27 січня висунули Юрія Дерев‘янка у кандидати в Президенти України. У заході взяли участь 1100 осіб з усієї України.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: